۲۵ نیروی اورژانس استان مرکزی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین راهی مرز مهران شدند

۰۶ مرداد ۱۴۰۵ | ۱۲:۳۱ کد : ۶۰۵۰۱ اخبار اصلی
تعداد بازدید:۷۰
همزمان با اجرای طرح سلامت اربعین، ۲۵ نفر از نیروهای عملیاتی اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی به همراه تجهیزات امدادی و درمانی، صبح امروز با بدرقه جمعی از مسئولان استانی و دانشگاهی، برای ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران حسینی به مرز مهران اعزام شدند.
۲۵ نیروی اورژانس استان مرکزی برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین راهی مرز مهران شدند

در راستای اجرای طرح سلامت اربعین و با هدف ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، صبح امروز ۲۵ نفر از نیروهای عملیاتی اورژانس پیش‌بیمارستانی استان مرکزی به مرز مهران اعزام شدند.
این تیم عملیاتی با ۲ دستگاه اتوبوس‌آمبولانس، ۴ دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودروبر مکانیک سیار تا ۱۶ مردادماه در مرز مهران مستقر خواهد بود و در کنار سایر نیروهای امدادی کشور، خدمات فوریت‌های پزشکی و امدادرسانی به زائران اربعین را ارائه خواهد کرد.
آیین بدرقه این نیروها با حضور عبدالرضا حاج علی بیگی فرماندار اراک، مرتضی میری مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی، دکتر جواد نظری رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک، معاونان دانشگاه، رئیس دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مسئولان دانشگاه برگزار شد.
مسئولان حاضر در این مراسم با قدردانی از آمادگی و تلاش نیروهای اورژانس، بر اهمیت ارائه خدمات ایمن، سریع و باکیفیت به زائران اربعین و نقش مؤثر نیروهای فوریت‌های پزشکی در تأمین سلامت این رویداد بزرگ مذهبی تأکید کردند.
 

کلیدواژه‌ها: دانشگاه علوم پزشکی اراک اربعین حسینی زائرین اربعین اعزام به مرز مهران پیاده‌روی اربعین


نظر شما :